Vi har altid energien til dig
 
  Vi giver dig altid ekstra kraft
Website Button Creator by Vista-Buttons.com v5.7
 

FAQHvad skal jeg gøre hvis jeg flytter?
Brug linket under flyttemeddelelse, her udfyldes alle felter markeret med *.

Er mit a conto forbrug sat rigtigt?
Vi anbefaler, at du regelmæssigt aflæser din måler. Er du varmeforbruger, har du modtaget en styringstabel, som viser din forventede målerstand sidst i hver måned. Fraviger dit forbrug væsentligt fra den forventede målerstand, kontakt da venligst INDUSTRIVARME for at få reguleret dit a conto forbrug.

Hvordan får jeg min regning tilmeldt PBS?
Når du modtager din regning, som udsendes via NETS, har du muligheden for enten at bede din bankforbindelse tilmelde den, eller du kan selv tilmelde den via din Netbank. Vær opmærksom på, at du selv har ansvaret for at holde øje med, at den figurerer på din PBS oversigt, og du skal derfor betale den manuelt, indtil du kan se den på PBS-oversigten.

Hvornår og hvordan får jeg penge tilbage på min årsopgørelse?
Har du brugt mindre vand eller varme end forventet, får du penge tilbage ved årsafregningen. Hvornår pengene udbetales er forskelligt alt efter, hvilket vand eller varmeværk du er tilknyttet. Fælles for alle er dog, at der en gang årligt dannes en årsopgørelse. Det typiske er, at pengene modregnes i rate 1, og er der stadig penge til overs, udbetales pengene via PBS. Er du ikke tilmeldt PBS, vil udbetaling ske via en check.
Industrivarme | Landholmvej 12 | DK-9280 Storvorde | Tlf +45 96 36 99 99 | kraftvarme@industrivarme.dk